LACHYOGA WORKSHOPS - Lachworkshop Welkom
LACHYOGA WORKSHOPS - Lachen maakt je gelukkig!
Ontdek de kracht van lachen bij lachen4You.
Een lachworkshop met enige diepgang die heel veel voor U kan betekenen!
 
LACHEN4YOU verzorgt Lachyoga, Lachworkshops en Lachmeditatie met enige diepgang voor particulieren, bedrijven en instellingen.
Lachworkshop 3 FM Glazenhuis 2010 
 LACHEN4YOU is onderdeel van Ben Daenen Training & Coaching.
 
Iedereen kan lachen zonder reden! Je combineert een ongedwongen lach met meditatie en principes uit de yoga. Dat is leuk om te doen én gezond voor lichaam en geest.
 
Met deze wil ik u informeren wat Lachyoga is, en wat een Lachyoga Workshop, Lachworkshop of Lachmeditatie workshop voor u als particulier, bedrijf of instelling kan betekenen.
 
Ben Daenen LachworkshopsBen Daenen is opgeleid en gecertificeerd als Lachyoga begeleider volgens de methode van de Lachyoga school van Dr Kartaria.
Tevens ben ik NLP Trainer/coach, Geluksdocent op basisscholen van het lespakket "gelukt" en bezoek ik belangeloos als clown zieke en dementerende bejaarden en gehandicapte kinderen in verzorging-en verpleegtehuizen via de stichting Mediclowns.
Ook ben ik verbonden aan de stichting Blauwe NeuzenParade.
 
Neem een kijkje op mijn website en als u vragen, opmerkingen heeft, een boeking wilt doen of een wilt ontvangen neemt u dan gerust contact met mij op.
 
Ik hoop u graag snel persoonlijk te mogen ontmoeten!!
 
Namasté
Ben Daenen
 
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

 
 

 
LACHEN4YOU is onderdeel van Ben Daenen Training & Coaching
Stijgbeugel 109
1689VL ZWAAG
Tel:06-46153859
KVK nr. 37111853
BTW nummer NL 772.94.865.B01